Altid til bedste dagspris     Stort udvalg     Professionel betjening 

  Ring til os på: 64 41 91 11   facebook (1)

Elklaver i mange forskellige modeller fås her​

Drømmer du om at investere i et elklaver? Så er det først og fremmest en god idé, da det er et fantastisk instrument med mange funktioner. Derudover bør du tjekke vores udvalg ud lige her på siden. Her hos Takt og Tone finder du et stort udvalg af elklaverer i forskellige modeller og størrelser. Vores butik er beliggende i Middelfart, men kunder fra Fredericia, Skærbæk og alle andre områder er altid velkomne til at kigge forbi for at se på vores mange flotte og gode instrumenter.

Vi er en professionel musikbutik, som har glædet kunder med gode musikinstrumenter siden 1978. Vi har altså en stor erfaring og viden på området, hvilket gør os kompetente til at rådgive omkring mange forskellige instrumenter som eksempelvis et elklaver eller et keyboard.

Vi har sørget for at lave et bredt udvalg af elklaverer og keyboards her på siden, så vi er sikre på, at der er noget for enhver smag. Alle instrumenter i vores udvalg er dog nøje udvalgt efter særlige kriterier, hvor vi blandet andet har fokus på høj kvalitet. Du kan derfor trygt vælge at investere i et digitalt piano eller et elektrisk klaver lige her på siden.

Keyboard og elklaverer har mange brugbare funktioner

Uanset om du er en nybegynder eller en garvet musiker på udkig efter et elklaver, så kan du finde det i vores udvalg. Vi har nemlig diverse modeller, som passer både til mange forskellige behov. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde det rette elklaver eller keyboard, som passer til dine ønsker og behov.

Fordelene ved at vælge enten et keyboard eller et elklaver er mange. Først og fremmest får du et instrument i et flot design, som er spækket med mange brugbare funktioner. Et elklaver er altid stemt, så du slipper for at skulle sørge for, at det stemmer korrekt fra tid til anden. Derudover kan et keyboard eller et elklaver indstilles i lydniveau, hvilket giver dig mulighed for at anvende klaveret på nærmest alle tider af døgnet.

De fleste elklaverer har derudover en optagefunktion, som gør det muligt for dig at optage dit eget klaverspil. Dette fører til mange muligheder, hvor du blandt andet kan mikse forskellige sange. Er du nybegynder, kan du optage dit klaverspil fra gang til gang og derved følge din egen udvikling. Typisk kan et digitalpiano også indstilles i forskellige lyde og rytmer, hvilket gør det endnu sjovere at spille på klaveret, idet du har rig mulighed for at udfolde dine kreative, musikalske evner.

Vi tilbyder produkter fra anerkendte mærker

Det er ingen hemmelighed, at inden for klaververdenen hænger kvalitet og pris unægteligt sammen. Hvis du drømmer om at få et solidt og godt klaver af høj kvalitet, så bør du investere i et af de lidt dyrere modeller på markedet. I sortimentet her på siden finder du blandt andet elklaverer fra de anerkendte og populære mærker Casio og Yamaha. Disse mærker garanterer dig instrumenter af høj kvalitet, uanset hvilket instrument du investerer i.

Når du vælger at investere i et musikinstrument såsom et elklaver, så bør du dog minde dig selv om, at gode musikinstrumenter har en livslang levetid. Selvom det kan være en relativ stor udgift lige nu og her, så er det derfor givet godt ud på den lange bane, idet du har et musikinstrument, som du kan få glæde af resten af livet.​

Vi har ikke bare samlet instrumenter fra de mest anerkendte mærker, vi har også sørget for at prissætte instrumenterne, så de stemmer overens med konkurrencepriserne. Du vil derfor altid få en fordelagtig pris ved køb af instrumenter her hos os.

Professionel og personlig rådgivning

Grundet vores mangeårige erfaring betegner vi os selv som eksperter på området inden for musikinstrumenter. Vores team består af imødekommende og musikglade mennesker, der altid står klar til at hjælpe enhver kunde med at finde det rette instrument.

Det kan eksempelvis være, at du er i tvivl om, hvorvidt du bør investere i et elklaver fremfor et keyboard. I den forbindelse deler vi gerne ud af vores ekspertviden, så vi kan rådgive dig i forhold til det bedste valg for dine ønsker og behov. Derfor kan du forvente en professionel og personlig rådgivning, når du besøger vores butik. Vi tager os god tid til den enkelte kunde, hvis behov og ønsker vi altid sætter i første række.

Du bør altså ikke holde dig tilbage med at besøge vores butik, selvom du ikke præcist ved, hvilket instrument du er på udkig efter. Vi hjælper dig nemlig gerne med at finde ud af det. I samme omgang stiller vi naturligvis vores instrumenter til rådighed, så du kan prøve dem, inden du tager den endelige beslutning.

Kontakt os for at høre nærmere

Uanset om du er på udkig efter et elklaver, et keyboard eller et helt tredje instrument, så kan du finde det her hos os. Vi er en professionel musikbutik med mange år på bagen, hvilket gør os kompetente til at sælge professionelle musikinstrumenter til gode priser.

Vi står altid klar med et smil og kompetent vejledning, så du kan gå hjem med et instrument, som passer perfekt til dine ønsker og behov. Hos os er der garanti for, at alle instrumenter er af høj kvalitet, hvilket sikrer dig, at du kan få glæde af dem i mange år ud i fremtiden.

Vores priser er altid attraktive og konkurrencedygtige, og vi er heller ikke blege for at give vores kunder et godt tilbud. Hvis du følger med på vores Facebookside, vil du løbende kunne se nye produkter i vores sortiment samt være blandt de første til at kunne få glæde af vores gode tilbud.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores sortiment, eller ligger du inde med et spørgsmål til et særligt instrument, så står vi altid klar til at give dig et kyndigt svar. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 64 41 91 11 eller på mail taktogtone@stofanet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Få et tilbud på et elklaver eller keyboard

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Takt og Tone

Østergade 29, 5500 Middelfart

Find vej med Google Maps

Telefon: 64 41 91 11

E-mail: taktogtone@stofanet.dk

Åbningstider

Mandag - Lukket

Tir - tor 10.00 - 17.30

Fre 10.00-18.00

lørdag 10.00-13.00

Rådgivning og vejledning: 64 41 91 11