Altid til bedste dagspris     Stort udvalg     Professionel betjening 

  Ring til os på: 64 41 91 11   facebook (1)

Guitarbutik med mange års erfaring​

Drømmer du om at investere i en ny guitar? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden Takt og Tone er en professionel guitarbutik med et bredt udvalg af guitarer til enhver smag og ethvert behov. Vi holder til i Middelfart, hvorfor vores kunder ofte er fra Fredericia og Skærbæk. Dog byder vi alle kunder velkomne her i butikken, hvor vi står klar med kompetent service og et stort sortiment af instrumenter.

Vi er en guitarbutik med mange år på bagen. Faktisk har vi leveret forskellige musikinstrumenter til diverse kunder siden 1978. Vi har altså stor erfaring i musikbranchen, hvorfor vi ved, hvilke instrumenter der er de bedste på markedet. Du kan derfor trygt vælge at handle her hos os, hvis du er på udkig efter en ny guitar eller et andet instrument.

En guitar fås i mange forskellige modeller, hvilket også ses i vores udvalg. Her finder du alt fra Western til elektriske guitarer. Uanset hvilken model du er på udkig efter, så finder du den altså med stor sandsynlighed her hos os. Hvis du er i tvivl om, hvilken guitar du skal gå efter, hvis du skal have opfyldt nogle særlige behov, så stiller vi gerne vores ekspertviden til rådighed, så du kan træffe det rette valg.

En guitarbutik med et bredt udvalg af anerkendte mærker

I det sortiment, du finder her på siden, er hver guitar nøje udvalgt. Vi har nemlig nogle strenge krav, som instrumenterne skal opfylde, før vi ønsker at forhandle dem. Det er blandt andet væsentligt, at de er af høj kvalitet. Derfor finder du udelukkende guitarer fra anerkendte og gode producenter i vores udvalg, hvilket er din garanti for, at instrumentet er solidt og i god kvalitet. Vi forhandler eksempelvis guitarer fra Yamaha og Ibanez.

Selvom alle instrumenter er af høj kvalitet, så sælger vi dem til fordelagtige priser. Vi vil nemlig gerne gøre det muligt at købe gode instrumenter, uden at det behøver at koste en formue. Derfor sammenligner vi vores priser med konkurrenternes og sørger for at lave dem konkurrencedygtige.

Når du køber en guitar i vores guitarbutik, så sørger vi naturligvis for at den både er serviceret og stemt, inden den bliver overrakt i dine hænder. Du kan altså gå lige hjem og spille på din nye guitar med det samme, når du køber den her hos os. Hvis du en dag får brug for at få stemt din guitar, så gør vi det gerne for dig ganske gratis. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at din guitar altid er ordentligt stemt.

Hvad koster en guitar?

Her hos os er du garanteret en nye guitar til en attraktiv og konkurrencedygtig pris. Dette gælder, uanset hvilken model du vælger at investere i. Den nøjagtige pris på en guitar afhænger af den type, du ønsker at købe. Priserne varierer nemlig fra model til model afhængig af, om du køber en el-guitar eller en klassisk guitar.​

Vi hjælper dig gerne med rådgivning, så du kan finde den guitar, der matcher dine behov bedst muligt. Vores store erfaring i branchen gør os til en kompetent samarbejder, når det handler om at rådgive dig i forhold til det bedste valg efter dine ønsker. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at spørge os om hjælp.

I vores guitarbutik finder du et bredt udvalg af forskellige guitarer. Det spiller altså ingen rolle for os, om du er på udkig efter en akustisk, en western eller en elektrisk guitar.

Vores sortiment dækker nemlig alle tænkelige behov, så uanset om du er en professionel og garvet guitarspiller eller nybegynder på området, så er du velkommen i vores guitarbutik.

De forskellige guitarer i sortimentet har forskellige specifikationer, som du kan læse meget mere om ved at klikke på de forskellige produkter. Hvis ikke dette er nok, så er du velkommen til at spørge os for flere informationer om det pågældende produkt.

Kontakt os for at høre meget mere

Her på siden finder du et stort udvalg af guitarer til konkurrencedygtige priser. Du kan være sikker på at få solide instrumenter af høj kvalitet, når du handler hos vores guitarbutik. Vi står altid klar med professionel og kompetent rådgivning, så du kan træffe det rette valg efter dine ønsker og behov.

Vi sørger for at give dig personlig betjening, hvor vi tager os god tid til hver enkelt kunde. Vores vigtigste mission er nemlig at gøre alle kunder tilfredse, når de besøger vores musikbutik. Derfor sætter vi også altid den enkelte kundes behov og ønsker i centrum, som vi altid forsøger at imødekomme bedst muligt.

Vi tilbyder gratis stemning af alle guitarer samt gratis fragt og hurtig levering af alle instrumenter, der købes hos os. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke produkter du kan finde i vores sortiment eller blive vejledt om, hvilken guitar du bør vælge efter dine behov, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe til os på telefon 64 41 91 11 eller sende en mail til taktogtone@stofanet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med mange flere informationer.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få mere information omkring vores guitarer​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Takt og Tone

Østergade 29, 5500 Middelfart

Find vej med Google Maps

Telefon: 64 41 91 11

E-mail: taktogtone@stofanet.dk

Åbningstider

Mandag - Lukket

Tir - tor 10.00 - 17.30

Fre 10.00-18.00

lørdag 10.00-13.00

Rådgivning og vejledning: 64 41 91 11