Altid til bedste dagspris     Stort udvalg     Professionel betjening 

  Ring til os på: 64 41 91 11   facebook (1)

​Takt og tone

​- gi'r liv til god lyd

Kig forbi !

Tirsdag til fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag 10:00 -13:00
​Vi friske igen!

Nomineret til Byens bedste - Special butik

Musikbutik med stort udvalg af instrumenter

Er du på udkig efter en ny guitar, en mixer eller et keyboard? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Takt og Tone v/ Anders Bek Lassen tilbydes et stort udvalg af diverse instrumenter og musiktilbehør. Vi er din vej til kvalitetsinstrumenter og ordentlig vejledning. Vores musikbutik er beliggende i Middelfart, men vi servicerer også gerne kunder fra Fredericia, Skærbæk og andre omkringliggende byer.

Vi er en professionel musikforretning med mange års erfaring i branchen. Siden 1978 har vi hjulpet mange tilfredse kunder med at finde de helt rigtige musikinstrumenter. Vi hjælper også gerne dig, med at finde det musikudstyr, som passer bedst til dine behov. Her bruger vi vores brede viden på området til at vejlede og rådgive den individuelle kunde mod det bedste valg.

Hos denne musikbutik finder du et hav af forskellige instrumenter. Vi har samlet nogle af markedets mest anerkendte mærker, som vi sælger til billige priser. Uanset om du mangler en mikrofon eller trommer, så kan du altså finde det i vores sortiment af instrumenter af høj kvalitet.

Vores udvalg dækker blandt andet:

Vi tilbyder musikinstrumenter af høj kvalitet

Hvis du klikker rundt her på siden, vil du kunne finde en oversigt over de mange forskellige musikinstrumenter, vi har til rådighed. Du kan læse mere om det enkelte produkt ved at klikke på selve billedet af produktet. Skulle du have yderligere spørgsmål til nogle af instrumenterne i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Fælles for alle instrumenter og tilbehør som du finder i sortimentet her på siden er, at de alle er af høj kvalitet. Dette gælder, uanset hvilket produkt du køber. Vi sikrer også denne høje kvalitet ved udelukkende at forhandle musikinstrumenter fra de mest anerkendte producenter i branchen. Du kan derfor trygt vælge at handle her hos os, hvis du er på udkig efter instrumenter eller tilbehør af høj kvalitet.

Derudover er vi et billigt valg, idet vi altid sætter varerne efter den bedste dagspris på markedet. Du får altså høj kvalitet til lave priser ved køb af musikinstrumenter i vores musikbutik. Vi tilbyder dig professionel og kompetent vejledning hele vejen rundt, så du kan finde det musikinstrument, der bedst muligt matcher dine behov.​

Takt og Tone reparere guitare og andre musik instrumenter

Vi stemmer din guitar ganske gratis

Foruden vores store udvalg af musikinstrumenter og musikudstyr af høj kvalitet til gode priser, så tilbyder vi også gerne en gratis stemning af din guitar. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at guitaren stemmer helt optimalt, hvilket vi er et område, vi er eksperter på. Har du en guitar, der trænger til at blive stemt, så er du altså mere end velkommen til at kigge ned forbi butikken med den, så fikser vi det for dig.

Derudover hjælper vi også gerne med at servicere din guitar, hvis den eksempelvis har en mindre reparation, der skal laves. Vores kyndige folk har stor erfaring med diverse former for reparationer, så du kan trygt overlade din guitar til os.​

Når du køber en ny guitar her i vores musikbutik, så sørger vi naturligvis for, at den altid er serviceret og stemt, lige inden du modtager den.

Vi er en musikbutik, som altid sætter vores kunder i centrum. Derfor kan du forvente en personlig og god betjening, uanset hvilket instrument eller musikudstyr du er på udkig efter. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med dit nye køb, og derfor imødekommer vi også altid dine ønsker og behov på bedst mulig vis.​

anmeldelser fra Facebook​

★★★★★

Mark Hjort

"Fantastisk service.! Altid gode priser og ikke mindst, mulighed for at prøve instrumenterne af i sit eget tempo, inden man beslutter sig for det ene eller det andet. Takker for en masse gode køb igennem godt og vel 15 år efterhånden."

★★★★★

Jonathan Carlo Carlsen

"Go service. Altid hjælpsom og man får en bedre behandling end 4sound. Anders er altid go til at vejlede og hjælpe en. Jeg har kun haft gode oplevelser med takt og tone i Middelfart. Kan varmt anbefales!"

★★★★★

Anne Elisabeth Hylander

"Den bedste service, uanset om man så bare skal ha en streng eller en ny guitar. Ombytning og reparationer er aldrig et problem, og man får altid en god oplevelse og et smil når man besøger Anders i Takt og Tone."

★★★★★

Flemming Lund Sørensen

"Som skrevet på siden. Anders leverede en skarp pris og en uovertruffen og hurtig service. Så skal du have den rigtige varer til den rigtige pris - så tag fat i Takt og Tone. Kan kun anbefale dem."

Kontakt os for at høre mere om udvalget af musikudstyr

Hvis du er på udkig efter et digitalt piano, en Western guitar eller en højtaler, så kan du med fordel kigge nærmere her hos os. Hos Takt og Tone finder du nemlig et stort udvalg af musikudstyr, som passer til mange forskellige behov. Alle produkterne i sortimentet er af høj kvalitet, men fås til fordelagtige priser hver gang.

Vi tilbyder professionel rådgivning og personlig betjening for alle kunder. Du kan altså forvente en god oplevelse, når du handler i vores musikbutik, hvor vi sætter dine ønsker og behov i første række. Du får desuden altid gratis fragt på alle instrumenter, når du handler her hos os.

​​

Vi sammenligner vores priser med de resterende markedspriser, således at vi altid kan holde os konkurrencedygtige. Du kan derfor forvente attraktive priser hos os på alt musikudstyr. Vi kører desuden med løbende gode tilbud, hvor du har rig mulighed for at spare penge på diverse musikinstrumenter. Hvis du følger vores Facebookside, kan du altid holde dig opdateret på de nyeste instrumenter i vores sortiment samt skarpe priser og tilbud.

​​

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af musikudstyr, eller sidder du med en efterspørgsel af et særligt instrument, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar med kompetent hjælp til alle musikinteresserede kunder.

​​

Vi kan kontaktes på telefon 64 41 91 11 eller på mail taktogtone@stofanet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt Takt og Tone

Østergade 29, 5500 Middelfart

Find vej med Google Maps

Telefon: 64 41 91 11

E-mail: taktogtone@stofanet.dk

Åbningstider

Tirsdag til fredag: 10:00 - 17:30

Lørdag: 10:00 - 13:00

Rådgivning og vejledning: 64 41 91 11