Altid til bedste dagspris     Stort udvalg     Professionel betjening 

  Ring til os på: 64 41 91 11   facebook (1)

Trommesæt af høj kvalitet til billige penge​

Er du vild med at spille på trommer, og drømmer du om at få dit eget trommesæt? Så kan du med fordel finde det lige her hos Takt og Tone. Vi tilbyder nemlig et fint udvalg af gode trommesæt til fordelagtige priser. Derudover stiller vi kyndig rådgivning til rådighed, så du kan finde et trommesæt, som matcher dine behov og ønsker bedst muligt. Vores butik er beliggende i Middelfart, hvorfor vores kunder ofte er fra Fredericia eller Skærbæk. Dog er alle musikinteresserede kunder velkomne her hos os.

I det sortiment af trommesæt og andre musikinstrumenter, som du finder her på siden, er du garanteret instrumenter af høj kvalitet. Vi har nemlig foretaget en nøje udvælgelse af instrumenterne, så vi er sikre på, at de overholder de høje kvalitetsmæssige krav, som vi stiller. Du kan derfor trygt vælge at investere i et instrument her på siden, hvis du er på udkig efter høj kvalitet til lave priser.

Vi er en professionel musikbutik, som har eksisteret siden 1978. Igennem årene har vi glædet mange mennesker med forskellige instrumenter. Skal vi også hjælpe dig, så bør du ikke holde dig tilbage med at kigge forbi butikken eller kontakte os. Vi står altid til rådighed og deler gerne ud af vores brede viden og erfaring på området.

Vi guider dig i valget om det rette trommesæt

Det kan være rigtig svært at finde ud af, hvilket trommesæt du skal købe. Derfor står vi altid klar med et smil og kyndig viden til at rådgive dig i forhold til det rette valg afhængig af dine ønsker og behov. Hos os kan du forvente en personlig betjening, hvor vi sætter god tid af til at guide dig i valget af det rette trommesæt.

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til valget af trommesæt. Derfor er det en god idé, at du gør dig nogle overvejelser, inden du foretager en investering. Det er først og fremmest vigtigt, at du fastlægger et budget, som du vil bruge på dit nye trommesæt. Der findes nemlig mange forskellige modeller på markedet, og priserne kan variere meget.

Når du køber et trommesæt, skal du være opmærksom på, at du ikke blot skal bruge trommer. Du har også brug for en hardware og bækkener. Du kan nemlig ikke spille på trommer, hvis ikke du har alle delene, så derfor er det vigtigt, at du medregner disse ting i dit budget. Mange nybegyndere glemmer dette og køber derfor billige bækkener og hardware til deres dyre trommer. Dette er dog altid en dårlig idé, da det godt kan betale sig at købe gode bækkener og hardware i stedet for et dyrt trommesæt, som du måske ikke engang kan finde du af at stemme, så lyden er optimal.

Hvor skal du spille på dit trommesæt?

Når du skal investere i et trommesæt, er det derudover væsentligt, at du gør dig nogle tanker omkring, hvor du skal spille på trommesættet henne. Forskelligt slagtøj passer nemlig til forskellige steder. Ofte skelnes der mellem, hvorvidt du skal spille akustisk eller digitalt. Nogle trommer passer nemlig bedst til akustisk brug. Derudover findes der også trommesæt, som egner sig bedst til nybegyndere.​

Her hos os har vi samlet et komplet trommesæt fra Tama med alt det udstyr, som du skal bruge. Du får både stativer, pedaler, bækkener og stol. Sættet er af høj kvalitet, og passer derfor til diverse behov. Dette trommesæt sælger vi til en af Europas bedste priser, så du kan med fordel kigge nærmere på dette, hvis du drømmer om at investere i et trommesæt.

Du får gode priser her hver gang

Vi vil gerne være en billig forhandler af musikinstrumenter, og derfor sørger vi altid for at holde os opdateret på markedspriserne inden for instrumenter. Vi sætter vores priser efter disse, hvilket gør, at du altid vil få nogle af markedet bedste priser, når du handler her hos os.

Vi kører derudover jævnligt med gode tilbud, hvor du kan spare mange penge. Vil du være blandt de første til at få fingrene i disse tilbud, så kan du med fordel følge med på vores Facebookside. Her opdaterer vi løbende omkring tilbud og nye produkter i vores sortiment.

Udover gode priser tilbyder vi lokal service på musikinstrumenter. Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at reparere diverse former for instrumenter. Stemmer din guitar ikke korrekt, eller trænger din stol til en mindre reparation, så kan vi altså klare det for dig. Ved køb af instrumenter her på siden medfølger der desuden en god garanti, så du er sikret at få glæde af instrumentet i mange år i fremtiden.

Kontakt os for mange flere oplysninger

Kunne du tænke dig at flere oplysninger om vores trommesæt, eller har du et særligt spørgsmål, så er du til hver en tid velkommen til at kigge ind forbi butikken i Middelfart. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med det, du har brug for. Hos os kan du forvente kyndig service, høj kvalitet og gode priser hver gang.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis ikke du befinder dig i nærheden af butikken. Du kan ringe på telefon 64 41 91 11 eller sende en mail til taktogtone@stofanet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

Vi ser frem til at hjælpe dig mod et liv fyldt med skøn og dejlig musik.​

Få yderligere information om vores trommesæt og slagtøj​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Takt og Tone

Østergade 29, 5500 Middelfart

Find vej med Google Maps

Telefon: 64 41 91 11

E-mail: taktogtone@stofanet.dk

Åbningstider

Mandag - Lukket

Tir - tor 10.00 - 17.30

Fre 10.00-18.00

lørdag 10.00-13.00

Rådgivning og vejledning: 64 41 91 11